Dynamische communicatie- en teamtrainingen

Leer de taal van jezelf en de ander spreken!

We helpen teams groeien in hun communicatie en samenwerking

Iedereen communiceert de hele dag door, met collega’s, prospects, klanten, vrienden, familie en ga zo maar door.  Het is een van de meest belangrijke dingen die we doen. Zakelijk en ook privé. Maar wat als de communicatie niet lekker loopt?

Een korte training kan uitkomst bieden. Veelgebruikte theorieën en testen om inzicht te krijgen in jouw manieren van communiceren zijn MBTI, Insights, Disc, https://www.personalcolor.nl/ en ga zo maar door. Wij hebben die testen vertaald naar een zeer dynamische en inspirerende training waarbij ervaringsgericht leren centraal staat. Je leert op deze manier echt de taal van jezelf én de ander te spreken en te verstaan.

Je communicatie wordt daardoor stukken effectiever. En dat draagt bij aan je werk- én levensplezier.

Voor meer info: https://christelcare.nl/nascholingopmaat/filter/communicatie

Zin in een bakkie?

Mijn koffie drink ik het liefst in de vorm van een Latte Macchiato. En jij? Laat een paar gegevens achter, dan neem ik contact op voor een goed gesprek.

ChristelCare bedenkt, ontwikkelt en organiseert (geaccrediteerde) scholingen voor de zorgsector. ChristelCare werkt samen met beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en met organisaties uit de farmaceutische sector. ChristelCare heeft een groot netwerk van gespecialiseerde sprekers. Als het om trainingen gaat op het gebied van communicatie, pakt Christel zelf het podium samen met andere trainers.

Wat kunnen Christel en ik voor jou betekenen? Vertel het hier

Share This