Van gedoe naar daadkracht in ’24 uur met’

Klaar met het gedoe in jullie bedrijf!

Jullie hebben samen een bedrijf. Al een tijdje wringt het.

Jullie willen het nu eens écht anders gaan doen dan hoe het tot nu toe gedaan is. Een broodnodige verandering, want er is gedoe. Het moet anders, maar om de een of andere reden komt het er toch niet van. Jullie blijven achter de feiten aanlopen, brandjes blussen en de plannen die echt goed zijn blijven op de plank liggen, onder het mom ‘gebrek aan tijd’. Dáár zijn jullie samen wel klaar mee.

Klaar om afscheid te nemen van de shit in jullie bedrijf?

Met focus bewust worden en veranderen

Geen traag traject, maar met volle overtuiging de handen uit de mouwen steken. Samen bewust worden van zaken die in de weg zitten om vervolgens de plannen die jullie hebben nu echt te realiseren. Dat is wat 24 uur met Dat is de Vraag! jullie biedt.

Het is de combinatie van bewustwording én concrete stappen zetten.

Just do it! Maar lukt dat wel als er niet iemand meedenkt, spart en jullie spiegelt? Dat is de Vraag!

Na de 24 uur durende kickoff, wandelen jullie als nieuwe mensen de deur uit. Met een hoop helderheid én een concreet plan onder de arm.

Gevolgd door een jaar lang maandelijkse coaching van mij als ervaren businesscoach en salestrainer. Om te waarborgen dat jullie de plannen ook écht waarmaken.

Oftewel: jullie stok achter de deur. Maar….. jullie moeten het zelf doen.

Of lees hieronder de antwoorden op alle vragen die je nog hebt.

Voor wie is deze "24 uur met"?

Jullie zijn samen een bedrijf gestart, als partners, als broers, als moeder dochter enz..
Kortom jullie zijn een familiebedrijf in de niet traditionele manier.

Jullie merken dat zakendoen en de privé zaken door elkaar heenlopen.
Dat geeft gedoe.

Hoe vaak klappen jullie als partners in de avond nog je laptop open om “nog even” te werken?

Heb je het nog over leuke dingen samen en geniet je van elkaar als je getrouwd bent en zaken doet? Of zit de sleur erin en zijn jullie veel brandjes aan het blussen en zelf een beetje uitgeblust?

Ben je met je broer een geweldige zaak begonnen en na een paar jaar is er sprake van gebrek aan vertrouwen en een teveel aan iritaties? Jullie weten dat het anders kan binnen je bedrijf, alleen hoe? Dat is de Vraag!

En daarom dit traject. Om weer lol en vertrouwen te hebben in ondernemen, een einde aan al het gedoe en jullie plannen die steeds op de plank blijven liggen gewoon wel uit te voeren. Voor prachtig resultaat. 

Wat brengt het jullie?

Focus, helderheid, een plan van aanpak en daadwerkelijke actie. We reflecteren wat af als ondernemer, maar vaak blijft het hierbij. Door de waan van de dag blijft doen achterwege.

Jullie willen aanpakken.

Dan is “24 uur met Dat is de Vraag!” iets voor jullie.

In een kickoff van 24 uur (10:00 uur tot 18:00 uur de volgende dag) gaan we aan de slag met jullie uitdagingen, blokkades, doelen en wensen. Vervolgens krijgen jullie een jaar lang maandelijks 2 uur coaching. Om zo te waarborgen dat jullie doelen daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Onverdeelde aandacht voor jullie.

Ik heb 100% focus op jullie, jullie belemmeringen en de te maken stappen.
Een jaar lang.

P.S. Voordat we besluiten te beginnen hebben we eerst een uitgebreide intake.

   

Waarom Sabine?

De laatste jaren werk ik veel voor MKB bedrijven waar echtparen, broers, vader/zoon en moeder/dochter aan het roer staan. Ik zie de zakelijke en ook de privé uitdagingen. Met beide ga ik aan de slag zodat de ondernemers weer op een prettige manier met elkaar en hun team samenwerken voor mooie resultaten.

Ik werk nu 7 jaar als opsteller, gericht op organisatie opstellingen. Een prachtige methode om inzicht te krijgen in jezelf, je bedrijf en je team. Ik ben opgeleid op het gebied van systemisch advies. Daardoor kijk ik op een andere manier naar jullie bedrijf en samenwerkingen. Hierdoor worden veranderingen snel ingezet.

Daarnaast ben ik ondernemerscoach en sales- en communicatietrainer. De afgelopen 16 jaar heb ik bij honderden bedrijven een kijkje in de keuken mogen nemen en ze geholpen met hun gedoe.

Dit varieert van bedrijven als Capgemini waar ik 6 jaartrajecten voor heb gedaan en andere Multinationals, tot MKB bedrijven, de zorg, start-up en scale-up bedrijven en meer dan 300 ZZP’ers.

Het motiveert mij om jullie versteld te laten staan van jezelf en van alle mogelijkheden die je eerst nog niet zag.

Stap 1: uitgebreide intake sessie
Voordat we beginnen bied ik jullie een intake sessie van 2 uur aan. Tijdens deze sessie pakken we alvast de eerste coaching op. Zo maken jullie gelijk kennis met mij en mijn aanpak. En hebben jullie een goed beeld of ik daadwerkelijk kan helpen.

Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag en plannen we de 24 uur.

Stap 2: de kickoff (24 uur)

De kickoff begint om 10:00. Na 24 uur gaan jullie als nieuw mens weer weg. Met alles dat voor jullie belangrijk is om nu gewoon écht aan te pakken.

Jullie leren eigen saboterende trucjes kennen en de reden waarom jullie dit toepassen. Hier bewust van worden is het begin naar het wél doen.

De setting

Jullie verblijven samen met mij in mijn herenhuis uit 1907. Gelegen aan een van de singels in Arnhem. Er zijn drie mooie logeerkamers met heerlijke bedden. Je waant je in mijn huis in de vorige eeuw.

Het is een heerlijke plek om:

 • Tot rust te komen
 • Jezelf te ontmoeten
 • Lekker aan het werk te zijn
 • Te focussen op dat wat is en mag zijn

Bij deze dag inbegrepen

Ik zorg voor lekkere lunches en een goed ontbijt met liefde en aandacht gemaakt en in de avond bestellen we heerlijk eten bij één van Arnhems lekkere restaurants. Of ik laat jullie samen koken in mijn open keuken. Communicatie tijdens het eten maken, daar is ontzettend veel van af te lezen en daarmee heel leerzaam. Jullie kiezen. Lunch, diner, ontbijt en een lunch. Daarnaast krijgen jullie met regelmaat een lekker tussendoortje. (Bij alles houd ik graag rekening met jullie wensen.)

Uiteraard is er ook koffie, thee, fris en een lekker wijntje of biertje bij het eten.

Stap 3: Een jaar lang coaching

Reflectie op dingen die je doet, of juist niet, brengt je verder. Dat weten jullie al lang. Maar alleen reflectie is niet genoeg. Jullie willen het nu echt doen!

Te vaak neemt de dagelijkse gang van zaken de leiding. Omdat je snel weer dreigt te vervallen in oude patronen. Verandering heeft tijd nodig en is namelijk lastig. (Zéker als je het alleen moet doen.)

Precies daarom laat ik jullie niet los na de kickoff. Samen zorgen we ervoor dat jullie verandering blijvend is. Elke maand krijgen jullie samen twee uur coaching, spar ik met jullie en pakken we de belangrijke zaken die spelen aan.

Just do it!

Waarom 24 uur en een jaar coaching?

Wil business coaching echt goed effect hebben, dan mag het een stuk persoonlijker. Als je het mij vraagt tenminste. Vandaar dat ik mijn huis openstel voor dit traject. Door een dag (eigenlijk 2) echt samen door te brengen en te werken aan jullie gedoe, kom je dichterbij jezelf,  je gevoel én de oplossing. Je gaat naar huis met een plan van aanpak.

De grote trainers en coaches van deze wereld zijn het er allemaal over eens. Het is ontzettend slim om jezelf een tijdlang écht te focussen, weg uit je eigen omgeving.

Het is de combinatie van bewustwording én concrete stappen zetten.

Te vaak ervaar ik dat je binnen trainingen of business coaching alleen bewust wordt van jezelf, óf juist alleen leert welke stappen je kunt zetten.

Dit werkt niet om twee redenen:

 • Alleen ondervinden waarom iets niet lukt, brengt je geen stap dichterbij je doel.
 • Stappen zetten zonder bewust te zijn van de reden waarom het niet werkte, zorgt ervoor dat je weer in de herhaling valt.

Verandering heeft nu eenmaal tijd nodig.

Vandaar 24 uur een intensieve kickoff met Dat is de Vraag! en 24 uur coaching. (Een jaar lang iedere maand twee uur.)

Om nu eindelijk eens échte stappen te maken die je het resultaat geven in je bedrijf waar je op zit te wachten. En die het gedoe tussen jullie weghaalt. Simpel.

Wat is jullie investering?

Voor 24 uur met Dat is de Vraag! in Arnhem en een jaar lang 2 uur maandelijkse coaching:

Team met twee compagnons 6900 euro ex. BTW.

Meerprijs derde compagnon 1500 euro ex. BTW.

Coaching vind altijd plaats met het hele team in Arnhem of Online via Zoom.

 

Samenvatting: wat is er allemaal inbegrepen?

Om iets neer te zetten is tijd nodig. Tijd die we onszelf als ondernemers vaak niet geven. Met ’24 uur met Dat is de Vraag!’ hebben we die tijd. Met een intensief begin en daarna een jaar ondersteuning.

Dit is allemaal inbegrepen:

 • Uitgebreid intakegesprek
 • 24 uur kickoff met Dat is de Vraag! van 10:00 uur tot 18:00 uur de volgende dag (slapen tel ik uitereaard niet mee)
 • 12 maanden lang iedere maand 2 uur coaching
 • Biologische Lunch/Diner/Ontbijt (diner besteld bij één van de heerlijke Arnhemse restaurants of zelf klaar gemaakt, wat jullie willen)
 • Koffie/thee/fris/alcohol/lekkere tussendoortjes
 • Overnachting ruime eigen kamers met goede bedden, of je verblijft elders tegen meerprijs
 • Diverse organisatie opstellingen om blokkades aan te pakken
 • Bewustwording van waarom de dingen nu niet lukken en wat ervoor nodig is om wel het beoogde resultaat neer te zetten
 • Ik ben jullie spiegel, sparringpartner en businesscoach een jaar lang
 • Concreet en uitgebreid stappenplan voor echt resultaat
 • Wandelcoaching met advies
 • Refelectiemomenten tussendoor met kleine opdrachten
 • Tussentijdse contacten via telefoon om het verloop te monitoren en bij te kunnen sturen