Waarom Dat is de Vraag!?

Zet je sabboterende gedachtes om in daadkracht en lef!


Je weet dat reflectie op de dingen die je doet, of juist niet, je verder brengt.
Vervolgens wil je het simpelweg gewoon wél doen.
Met een plan onder je arm!

Dan is “24 uur met Dat is de Vraag!” er voor jou.

In een kick off van 24 uur gaan we aan de slag met jouw/jullie doelen en wensen.
Vervolgens krijg je een jaar lang maandelijks coaching om jouw/jullie doel waarheid te maken. Vernieuwing en verandering hebben nou eenmaal tijd nodig. Ik ben je spiegel en je stok achter de deur.

Ik heb 100% focus op jou/jullie, de belemmeringen en de te maken stappen.
En daar mag je ook nog lekker bij genieten in mijn heerlijke herenhuis in Arnhem van goed eten, fantastische bedden en een fijne sfeer.

Waarom 24 uur en een jaar met Dat is de Vraag!?

Coaching mag persoonlijker als je het mij vraagt, wil het echt goed effect hebben. Met het openstellen van mijn huis en een dag samen echt doorbrengen kom je dichterbij jezelf, dichterbij je gevoel, dichterbij de oplossing.

Durf jij met de spreekwoordelijke billen bloot?

De grote trainers en coaches van deze wereld stellen niet voor niets dat het ontzettend slim is om jezelf een tijdlang écht te focussen. Weg uit je eigen omgeving.

Het is de combinatie van bewustwording én concrete stappen zetten.

Te vaak ervaar ik dat je binnen workshops of coaching alleen bewust wordt van jezelf, óf juist alleen leert welke stappen je kunt zetten. Alleen ondervinden waarom iets niet lukt, brengt je geen stap dichterbij je doel. Stappen zetten zonder bewust te zijn van de reden waarom het niet werkte, zorgt ervoor dat je weer in de herhaling valt.

Dat kan echt anders.

Vandaar 24 uur een intensieve kick off met Dat is de Vraag!
En 24 uur coaching, 1 jaar lang iedere maand 2 uur.

Je leert je eigen saboterende trucjes kennen en de reden waarom jij/jullie dit toepassen. Daar bewust van worden is de eerste stap naar het wél doen.

Vervolgens werken we aan de te maken stappen. Je gaat met “de poten in de modder” de eerste belangrijke stappen daadwerkelijk maken.

Waarom Sabine?

Ik werk nu 7 jaar als opsteller, gericht op organisatie opstellingenEen prachtige methode om inzicht te krijgen in jezelf, je bedrijf en je team. Ik ben opgeleid op het gebied van systemisch advies. Daardoor kijk ik op een andere manier naar je bedrijf en je samenwerkingen. Hierdoor worden veranderingen snel ingezet.

Daarnaast ben ik ondernemerscoach en sales- en communicatietrainer. Ik heb de afgelopen 16 jaar bij honderden bedrijven een kijkje in de keuken mogen nemen en ze geholpen met hun gedoe. Dit varieert van bedrijven als Capgemini waar ik 6 jaartrajecten voor heb gedaan, tot MKB bedrijven, de zorg en ZZP.

We hebben de tijd. Om iets neer te zetten heb je tijd nodig. Tijd die we onszelf als ondernemers vaak niet geven. We hebben de 24 uur kick off sessie en 1 jaar lang coach ik jou/jullie op maandelijkse basis. Hierdoor voer je die broodnodige verandering of vernieuwing wel door in je bedrijf.

Wat is jouw/jullie doel?

Dat is de Vraag!

Plan van aanpak 

Je bent alleen of in totaal met maximaal 3 compagnons, eigenaren, teamleiders of MT leden. Jullie durven ervoor te gaan.

Je bent van 12:00 uur op de eerste dag welkom en je gaat de volgende dag om 12:00 uur als een nieuw mens weer weg. Met alles wat voor jou belangrijk is om het nu gewoon echt aan te pakken. Vervolgens coach ik jou/jullie maandelijks 2 uur in Arnhem of online.

Je verblijft bij mij in mijn herenhuis uit 1907 aan een van de singels in Arnhem. Ik heb 3 mooie logeerkamers met heerlijke bedden. In mijn huis waan je je in de vorige eeuw. Het is een plek om tot rust te komen, jezelf te ontmoeten en lekker aan het werk te zijn. 

Ik kook met liefde en aandacht en biologisch deze dag en houd graag rekening met jouw/jullie wensen.

 

Wat is er allemaal inbegrepen? 

 1. Uitgebreid intakegesprek
 2. 24 uur kick off met Dat is de Vraag!
  van 12:00-12:00 uur de volgende dag
 3. 12 maanden lang 2 uur coaching
 4. Biologische Lunch/Diner/Ontbijt,
  met liefde en aandacht gemaakt
 5. Koffie/thee/fris/lekkere tussendoortjes
 6. Overnachting ruime eigen kamers met goede bedden
 7. Diverse organisatie opstellingen
 8. Ik ben je spiegel en je sparringpartner
 9. Concreet stappenplan
 10. Wandelcoaching met advies

Om elkaar goed te leren kennen bied ik jou/jullie een intake sessie van 2 uur aan.

Hierin pakken we alvast een eerste coaching op, zodat je echt kennis maakt met mij en mijn aanpak.

Hierna heb je een goed beeld of ik je daadwerkelijk verder kan helpen en gaan we aan de slag wanneer dit goed voelt voor je. 

 

InvesteringJouw investering in jezelf voor deze 24 uur met Dat is de Vraag! en een jaar lang maandelijkse coaching is

1e persoon 4900 euro ex. BTW.*
2e persoon 1500 euro ex. BTW.

3e persoon is 1000 euro ex. BTW.

* Ben je ZZP met een omzet onder de ton, dan is je investering 3000 euro ex. BTW en pas bij behaalde resultaten een jaar later de resterende 1900 euro ex. BTW. Haal je je doelen niet? Dan is het mijn investering. Ik vertrouw erop dat ik je echt verder kan helpen je doelen te bereiken.

Coaching vind altijd plaats met het hele team in Arnhem of Online via Zoom.

Neem hier contact met me op om te zien of ik de juiste persoon voor je ben om jou/jullie te helpen groeien naar het volgende niveau in je onderneming!