Contact

Bel, mail, Whatsapp ,SMS of vul het formulier in en we maken een afspraak.

Neem contact op dan gaan we een goed gesprek aan, of meerdere, en krijg je een advies op maat.

Dat is de Vraag!
Velperbuitensingel 1a
6828 CT Arnhem (klik voor route)

+31 (0)6 42718291
sabine@datisdevraag.nl

KVK Nummer: 61173762
BTW Nummer: NL001871483B97
Bankrekening: NL61 RABO 0190 4947 35

Wie is Sabine?

Dat is de vraag!

Ik geloof in Menselijk zakendoen. Bedrijven doen immers geen zaken met bedrijven, maar met de motor van het bedrijf: de mensen en met jou

Ondernemen en lef gaan samen. Telkens wanneer ik in mijn leven mijn “lefknop” gebruik, ontstaan er prachtige dingen en nieuwe mogelijkheden. Dit gun ik jou ook.

Je visie op én gedachtes over zakendoen zijn van groot belang. Hoe jij in contact treedt met jouw (potentiële) klanten en collega’s ook. Soms heb je lef nodig om écht jezelf te zijn en andere keren heb je lef nodig om onbegrensde mogelijkheden te ontdekken. Ik help jou die “lefknop” te vinden en te gebruiken.

Werd ik vroeger met name ingeschakeld voor sales,  nu word ik vaak een stuk breder ingezet. Ik vind het gaaf om ondernemers met en zonder klein team te helpen in hun dagelijkse uitdagingen om gewoon lekker te kunnen ondernemen. Dat doe ik ook met een systemische blik, zodat blokkades écht aangepakt worden en transformeren.

Wat ik voor jou kan betekenen?

Menselijk zakendoen

 

De motor van je bedrijf? Dat zijn je mensen en ben jij zelf! Omdat we allemaal mens zijn, ontstaat er ook gedoe. In je hoofd, in je team, in je sales en in je leven. Zakelijk en privé.

Laat mij een tijdje met je meelopen en maak met Menselijk zakendoen hét verschil. Ondernemen op een slimme, oprechte manier en met een beetje lef. Zonder gedoe.

Wat heb jij daarvoor nodig?

Wat zeggen anderen?

Hoe jij mij gaat ervaren?