In het schuurtje van zijn vader leerde Roel Bleumer technische dingen “aan elkaar knuppe”. Zijn broertje Luc deed volop mee. Pa gaf beide jongens regelmatig een lasapparaat in de handen al toen de leeftijd van 12 nog niet eens bereikt was. Ma leerde de jongens dat gescheiden afval en alles op het gebied van milieu belangrijk is. Zo werd Volta Energy geboren.

Jaren laten startten de broers hun bedrijf. En ineens was daar het volle besef “we doen goede dingen, maar wij willen écht groots bijdragen aan de energietransitie!”

Tijdens mijn salestraining traject werd het TV programma Dregons Den ingeschakeld. Zie de uitzending via deze link: bit.ly/dragons-den-volta-energy 

Ik werd gevraagd om samen met het team een top pitch te maken. Is het gelukt? Nou en of! Roel, Luc en Daphne doen nu met de grote jongens mee. Broer Han, dank voor je grote inzet voor de verhuur sales. Dankjewel Alexander voor het filmen en de edit ervan.

Ik word hier een blij mens van!

Wie is Sabine?

Dat is de vraag!

Ik geloof in Menselijk zakendoen. Bedrijven doen immers geen zaken met bedrijven, maar met de mensen

Ondernemen en lef gaan samen. Telkens wanneer ik mijn “lefknop” gebruik, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Soms heb je lef nodig om écht jezelf te zijn en andere keren heb je lef nodig om onbegrensde mogelijkheden te ontdekkenDit gun ik jou ook.

Ik zag in mijn ondernemersfamilie veel onmacht. Als professional heb ik geleerd dat de oplossing in de kern te vinden is. Wat is de eigenlijke vraag? 

Zeker in de zakenwereld vermijden we vaak echtheid. Wanneer jij de dingen anders gaat zien, krijg je ander resultaat. 

Ik ben zakelijk op mijn mooist als ik iets mag aanraken dat ontroert. Als we de kern te pakken hebben, ontstaat er helderheid. Vaak valt er dan zichtbaar een last van de schouders. Einde gedoe. Er is plaats gemaakt voor heldere communicatie, plezierige samenwerking en meer blije klanten.

Wat ik voor jou kan betekenen?

 

Menselijk zakendoen

 

De motor van je bedrijf? Dat zijn je mensen en ben jij zelf! Omdat we allemaal mens zijn, ontstaat er ook gedoe. In je hoofd, in je team, in je sales en in je leven. Zakelijk en privé.

Laat mij een tijdje met je meelopen en maak met Menselijk zakendoen hét verschil. Ondernemen op een slimme, oprechte manier en met een beetje lef. Zonder gedoe.

Wat heb jij daarvoor nodig?

Wat zeggen anderen?

Hoe jij mij gaat ervaren?

Share This