Dat is de Vraag! werkt uiterst graag voor en met Dreamfactory

en Vendere Training & Consultancy, beide experts in commerciële communicatie

Voor het trainen van grote bedrijven en het MKB werk ik erg graag samen met Dreamfactory en met Vendere Training & Consultancy.

Binnen Dreamfactory trainen en coachen we de vakinhoudelijke professional die heel sterk is in zijn vak, maar vanuit de werkgever ook steeds meer en meer gevraagd wordt om een bijdrage te leveren in klanten vinden en binden:

Inhoud alleen is niet meer genoeg

Inhoudelijk sterke professionals zijn vaak goed in hun vak. Als het gaat om het nemen van de rol van “vertrouwde adviseur” en het zien en opvolgen van commerciële kansen, ligt er bij organisaties nog veel onbenut potentieel. Dat potentieel zetten we met plezier om in resultaat. Met training, praktijkbegeleiding en praktische adviezen.

Inhoudelijke sterke professionals als architecten, consultants, ontwerpers, ingenieurs, advocaten, techneuten en andere hoogopgeleide professionals en hun managers helpen wij met veel plezier met opdrachtgevers vinden en opdrachtgevers tevreden houden.

Meer info: Dreamfactory

Excellent in comerciële communicatie

Oké, je wilt een aantal zaken verbeteren, je commerciële vaardigheden bijvoorbeeld. Maar eh.. waar ben je eigenlijk goed in? Waar ligt je kracht, waar ligt je passie? Daar gaan we eerst naar op zoek. Vervolgens zoomen we in op je vaardigheden! Hiervoor ontwikkelden we ons eigen Verkoopcompetentiemodel. In persoonlijke training en coaching helpen we je bij het vinden van oplossingen die werken en duurzaam resultaat opleveren. We durven wél te confronteren én we blijven altijd positief. Vendere-trainers staan garant voor een energiek, inspirerend en op de praktijk gericht programma waar je echt iets van leert.

Meer info: Vendere

Neem hieronder contact om te bespreken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Ik bel je binnen 2 werkdagen terug.

 

De "Soul-Sales" van Vendere

Bij Vendere geloven we in Soul-Sales. Onderstaande Whitepaper geeft je een kijke in de verkoop van de toekomst, voor de verkoper van nu.

Download hem hier

We noemen het Soul-Sales en het gaat over:

 

  • Verbindende communicatie, echt contact.
  • Bewust zijn van je eigen automatismen, krachten en valkuilen.
  • Ontdekken en vervullen van behoeften (van de ander én van jezelf!).
  • Passie van binnenuit.
  • Resultaat: natuurlijker gedrag, een beter gevoel, meer goeie klanten.

 

Droom jij er ook van, dat jouw team mooie klanten binnenhaalt?

Ik neem graag contact met je op om te bespreken hoe we daar samen voor kunnen zorgen

Naam
Email
Telefoon
Share This