Meer over mij

Waar ik me ik buiten mijn vak ook graag mee bezig houd

Menselijk zakendoen, innovatief trainer, verkoopveranderaar en een echte muziekliefhebber

 

Het NOB in Hilversum, daar begon het in 1999 mee. Hier heb ik 4 jaar als geluidstechnicus gewerkt. Een mooie tijd, mooie dingen meegemaakt, maar als vrouw in de techniek destijds was het vrij zwaar. Daarvoor mocht ik met o.a, the Foo Fighters en Anouk werken toen ik als redactie/productie assistent werkzaam was voor 2 Meters Sessies.

De afgelopen 15 jaar heb ik veel commerciële successen gehad binnen verschillende bedrijven, in het genereren van new business en als sales- en communicatietrainer. Ik heb in opdracht gewerkt voor o.a. UNIT4, Unica Schutte ICT, Tempo Team, de Royal Haskoning DHV, de Rabobank, Capgemini, Gemeente Arnhem, Buma Stemra, TOPdesk, Firebrand Training, Buurtzorg en een aantal mooie startups.

Ik geloof in Menselijk zakendoen. Bedrijven doen immers geen zaken met bedrijven, maar met mensen.

Opleiding

Om zelf als trainer te blijven groeien heb ik in 2013 een aanvullende trainersopleiding van 1 jaar gevolgd bij marktleider “De Academie voor innovatief trainen” in Arnhem. Mijn eindworkshop werd door de directie van de Academie beoordeeld met een 9.5. Ook heb ik een Masterclass Creatief Denken In Dubai succesvol afgerond, veel geleerd over organisatie opstellingen en “Non Violent Communication”  en NLP trainingen gevolgd.

Naast mijn werk

Je maakt mij echt blij met een goed concert, een mooie documentaire over muzikanten en met het ontdekken van nieuwe juweeltjes. Ik ben een muziekmeisje, muziek is mijn leven.

 

 

“Sabine helpt je om van iets ‘engs en saais’ als acquisitie iets spannends en leuks te maken. Haar trainingen bestaan niet uit suffe informatie overdracht maar uit stimulatie van je mogelijkheden van hart tot hart, van mens tot mens. Je kan voelen dat haar hartewens jouw succes is.”

Erik Peters, natuurgeneeskundige.

Wil jij ook meer enthousiaste klanten? Ik help je graag! >>

Share This