Training en Business coaching voor ZZP & Ondernemers

Meer plezier in het vinden en binden van klanten

Je bent ZZP of ondernemer en hebt een dienstverlening waar je klanten heel blij mee kunt en wilt maken. Alleen lukt het nog niet zoals je graag zou zien. Je durft niet goed en vindt sales maar lastig en moeilijk. Hoe kom je op een leuke manier aan klanten? Menselijk zakendoen is het antwoord.

Investeer in jezelf

Als ZZP of ondernemer is één van je belangrijkste taken klanten vinden en binden. Met Menselijk Zakendoen leer je een prettige en succesvolle manier om dit te doen. In een kleine groep of 1 op 1,  gewoon vanuit de persoon die jij bent. Met hetgeen jij voor de ander kunt betekenen.  Zonder trucjes en poespas.

Niemand heeft gezegd dat het niet leuk mag zijn!

Herken jij het volgende

 • Vind je het lastig om met zelfvertrouwen klanten te vinden en aan je te binden?
 • Wil je fijne relaties opbouwen in plaats van schreeuwend verkopen?
 • Vind je netwerken of op andere manieren zichtbaar zijn maar lastig?
 • Vind je je werk leuk, maar het ondernemen maar gedoe?
 • Weet je eigenlijk niet zo goed hoe je een commercieel gesprek voert?
 • Kom je wel in gesprek, maar leidt dit meestal niet tot een opdracht?
 • Vind je het vinden en binden van klanten maar lastig en naar?
 • Ben je er van overtuigd dat sales niet bij jou past en dat het eigenlijk maar een vies spelletje is?

 Waarom menselijk zakendoen 

Menselijk zakendoen gaat over een prettige én succesvolle manier van zakendoen. Geen zogenaamde push methodieken richting klant, geen leugens om alles mooier te maken dan het is, maar gewoon klanten helpen met jouw diensten. Een goede relatie aangaan met mensen waar jij iets voor kunt betekenen, doordat je een kundige en volwaardige gesprekspartner bent. Het gaat om de klik. De Relatie. 

Training Menselijk Zakendoen 

 Je gaat samen met 3-5 andere ondernemers aan de slag. Verspreid over 3 dagdelen en 1 hele laatste dag leer je precies hoe jij aan leuke klanten komt en relaties opbouwt. Klik hier om de agenda met geplande trainingen te bekijken. Liever 1 op 1 business coaching? Lees onderaan verder. Ik kan je helpen met subsidie. 

Wat gaan we doen 

Je krijgt in de groep veel ruimte om zelf aan de slag te gaan. Je wordt tot nadenken gezet over de manier waarop je jezelf naar buiten profileert. Je krijgt inzicht in je sterke kant en zeker ook in jouw ontwikkel punten. Daarnaast krijg je veel praktische tips mee die je meteen kunt gaan toepassen in jouw dagelijkse gang van zaken.

De trainingen van Dat is de Vraag! zijn vanaf het eerste moment interactief en toegespitst op de praktijk. Er komen huiswerkopdrachten aan te pas waarmee je jezelf en elkaar helpt. “Samen gaat alles beter” dus ook na de training kun je elkaar blijven ondersteunen en ook mij na de training nog altijd bellen of mailen voor het verkrijgen van feedback en tips. Mijn ondersteuning blijft.

Hoofd doelstellingen

 • Jouw eigen doelstellingen die we met elkaar bespreken
 • Een nieuwe mindset en andere overtuigingen aangaande sales
 • Klanten vinden en binden door ‘Menselijk zakendoen’
 • Bewust worden van wat wel en niet werkt en er meer plezier in hebben
 • Hoger rendement halen uit je klantencontacten
 • Het beter inzetten van jouw bestaande netwerk
 • Hoe wek je interesse voor jouw dienst en jou als persoon?
 • Hoe kom je echt in gesprek met mogelijke klanten?

 De resultaten

✔️ Je ervaart meer plezier in het vinden en binden van klanten.
✔️ Je kent je sterke punten maar ook je “zwaktes” in klantencontact.
✔️ Je krijgt tools aangereikt om zelf verder te kunnen na de training.
✔️ Je hebt eventuele blokkades onder ogen gezien en eraan gewerkt.
✔️ Je hebt veel meer kennis van een goed commercieel gesprek.
✔️ Je bent in staat een kwalitatief (beter) verkoopgesprek te voeren.
✔️ Je hebt een andere mindset op sales en meer energie. 

En dat alles voor slechts 995,- euro. Investeer in de beste versie van jou als ZZP’er. 

Meer weten, of liever 1 op 1 business coaching? 

Jouw vragen staan centraal tijdens advies, coaching en training. Laten we in gesprek gaan over jouw uitdagingen. Heb je vragen over de training of wil je liever 1-op-1 coaching & advies? Ik ben aangesloten bij De Startversneller.

Dat betekent dat je met een flinke korting van maar liefst 1000,- euro mij kunt inschakelen als Business coach als je nog geen 5 jaar onderneemt in Gelderland of Overijssel. Hierin gaan we 1 op 1 aan de slag en betaal je zelf slechts 450,- euro voor 6 keer 2 uur business coaching (kijk voor de precies voorwaarden op de site. Je betaalt b.v. eerst zelf het hele bedrag en na het traject krijg je meteen de 1000,- euro terug als je jouw voucher inlevert.) 

Neem contact op en we gaan een goed gesprek aan met elkaar, om te zien of ik de juiste persoon ben voor je om je te helpen groeien naar het volgende niveau!

Wie en hoe help ik?

Sabine de Bruijn Business coaching ZZP

ZZP & Ondernemers

Vind je sales een noodzakelijk kwaad? Geef je sales een boost met Menselijk zakendoen! Krijg met plezier de klanten die bij jou passen en een nieuwe mindset op sales gebied!

Sabine de Bruijn teamtraining sales

Start-ups in de Energietransitie

Leer ook een prettige én succesvolle manier van samenwerken en zakendoen. Niemand heeft gezegd dat het niet leuk mag zijn! Op maat verzorgde trainingen voor teams.

Wie is Sabine?

Dat is de vraag!

Warme verbinder, vernieuwend, zachte kracht en persoonlijk. Dat ben ik.

Ik geloof in Menselijk zakendoen. Bedrijven doen immers geen zaken met bedrijven, maar met de motor van het bedrijf: de mensen

Je visie op én gedachtes over sales zijn van groot belang. Hoe jij in contact treedt met jouw (potentiële) klanten ook.  Vind je sales maar lastig en gedoe en weet je niet goed hoe je het voor jezelf juist wel leuk en interessant kunt maken?

Ik vind het gaaf om ondernemers en bedrijven te helpen in hun communicatie met klanten en in het vinden en binden van nieuwe klanten.

Wat ik voor jullie kan betekenen? 

DE LAATSTE TIPS

 

Wat zeggen anderen?

Hoe jij mij gaat ervaren?

Share This