Over Sabine

‘Menselijk zakendoen’ maakt het verschil in beleving én resultaat!

Zin in een bakkie?

Mijn koffie drink ik het liefst in de vorm van een Latte Macchiato. Wat drink jij?

Wie is Sabine?

In mijn ondernemersfamilie zag ik veel onmacht.
Als professional heb ik geleerd dat de oplossing in de kern te vinden is. Wat is de eigenlijke vraag? 

Zeker in de zakenwereld vermijden we vaak echtheid. Wanneer jij de dingen anders gaat zien, krijg je ander resultaat.

Ik ben zakelijk op mijn mooist als ik iets mag aanraken dat ontroert. Als de kern geraakt wordt ontstaat er helderheid. Vaak valt er dan zichtbaar een last van iemands schouders. Einde gedoe. Er is plaats gemaakt voor heldere communicatie, plezierige samenwerking en meer blije klanten.

Mijn ambitie?
Bijdragen aan een menselijke zakenwereld

Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer dan 40 referenties en mijn werkervaring.

Waarvoor kom je bij mij?

Je bent zzp, ondernemer, eigenaar, lid van een MT en je hebt gedoe.
Je komt bij mij omdat het niet lekker loopt in je onderneming, in je team of in je sales. 

Je wilt werken aan jezelf en je resultaten. Je ziet in dat werken AAN je bedrijf van groot belang is. Alleen maar werken IN je bedrijf, brengt je niet daar waar je wilt zijn.

Herken je de volgende zaken

  1. Je bent bang dat je niet de juiste stappen maakt en staat een beetje stil
  2. Je wil graag aanpakken, maar weet niet waar te beginnen
  3. Je ervaart gedoe in je team en zoekt een oplossing
  4. Je durft wel en hebt goede plannen, je weet alleen niet hoe ze uit te voeren
  5. Je vindt je werk op het moment niet zo geweldig leuk
  6. Je hebt te weinig klanten en de stappen die je onderneemt werken niet
  7. Je hebt geen aanpak die écht bij jou past, om meer blije klanten te krijgen
  8. Je vind het lastig je grenzen aan te geven bij collega’s en (potentiële) klanten
  9. Je spreekt je niet uit zoals je zou willen
  10. Je wilt sparren met een ondernemer die je een nieuwe kijk op zaken geeft

Laat mij een tijdje met je meelopen en je ervaart het volgende

✔️ Je hebt een andere mindset en ziet nieuwe kansen, waar je met energie aan werkt

✔️ Je hebt focus, bent gedreven en hebt er weer zin in

✔️ Je hebt een team dat weer goed samenwerkt

✔️ Je sales staat op de rit en je krijgt meer blije klanten die bij jou passen

✔️ Je ervaart plezier in je dag

✔️ Je gedoe is vermindert, alles loopt makkelijker en efficiënter

✔️ Je ervaart minder stress, omdat je communicatiever bent geworden


Wanneer ga jij aan de slag met je gedoe?

Neem contact met me op voor een goed gesprek. Als de klik en het vertrouwen er is, gaan we samen aan de bak!

Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer dan 40 referenties en mijn werkervaring.

Hoe zagen je dagen eruit voordat je ondernemer werd?

Als snotneus van 22 stond ik tijdens een concert ineens oog in oog met Jan Douwe kroeske. Destijds van het radio en tv muziekprogramma “2 Meter Sessies”. Ik vroeg hem of ie een baantje voor me had. Na het concert hebben we gepraat, een week erna had ik een sollicitatiegesprek en nog 1 week daarna was ik aangenomen als redactie- en productieassistent. Ik mocht met o.a. de Foo Fighters en Anouk werken. De “lefknop” werd geboren. 

Daarna heb ik 4 jaar als geluidstechnicus gewerkt bij het NOB. Een mooie tijd, mooie dingen meegemaakt, maar als vrouw in de techniek was het eerlijk gezegd vrij zwaar destijds. Ik heb er wel “mijn mannetje leren staan”. Communicatie voor en achter de schermen fascineerde mij enorm, daar heb ik mijn werk van gemaakt.

Commercieel gezien begon ik bij de ABN AMRO bank en later heb ik in opdracht van diverse commerciële bedrijven veel (internationale) successen behaald, zowel als new business developer en als trainer.

Doe je alles alleen?

Nee zeker niet. Ik ben er onwijs trots op dat ik samenwerk met een aantal topbedrijven en topondernemers.

Voor De Startversneller ben ik ondernemers coach en salescoach. Een gouden kans om je bedrijf op de rit te krijgen wat betreft marketing, sales en ondernemen. Ik help je ook het gedoe van die eerste jaren te verminderen. Dat ik aangesloten ben bij de Startversneller, betekent dat ik jou als als ondernemer/ZZP’er met een enorme korting mag coachen! Mits je nog niet langer dan 5 jaar onderneemt in de regio van Gelderland en Overijssel. 

YESMEM! begeleidt teams en hogeropgeleiden in hun persoonlijk leiderschapDat doen we door speels en onderzoekend te laten ervaren wat jouw drijfveren en belemmeringen zijn. In je team- of jaartraject leer je hoe je daar meer invloed op hebt.  Zo kun je vanuit vertrouwen keuzes maken en regie nemen over jouw leven. Keiveel leren met een vette glimlach!

Voor InnoEnergy train ik inmiddels aardig wat technische Start-ups in Menselijk zakendoen. Deze Europese investeerder ondersteunt gave innovatieve bedrijven in de energietransitie, die ik mag helpen bij het vinden en binden van klanten.

Hans Zomer van Meerblijeklanten is wat mij betreft hét beste voorbeeld van een toptrainer als het gaat om de klantgerichtheid van je bedrijf. Als geen ander weet hij te inspirerenen en je aan het werk te zetten. Samen met een mooi team zorgen we voor meer blije klanten in het MKB en voor ondernemers. Wil jij de klantgerichtheid van je bedrijf ook vergroten? 

Als medeorgasator zorgen we met een kleine groep voor het mooie netwerk Open Coffee Arnhem. Iedere eerste vrijdag van de maand komen zo’n 60-80 ondernemende mensen bij elkaar om ongedwongen te netwerken in het Mooie Jans in Arnhem. Een heerlijke plek om nieuwe mensen te leren kennen en een bakkie te doen met (on)bekende collega ondernemers. Fijn als we het kunnen voortzetten na deze Corona tijd.

Tot eind 2019 werkte ik een kleine 3 jaar samen met Dreamfactory. Het is hun specialiteit om de technisch inhoudelijke specialisten in een organisatie in beweging te krijgen op het gebied van opdrachtgevers vinden en opdrachtgevers tevreden houden.  Ik verzorgde zelf o.a. 6 jaartrajecten op het gebied van ‘Trusted advisor-schap’ voor Capgemini en voor de Royal HaskoningDHV.

Wie ben je naast je werk?

Je maakt mij echt blij met een goed concert, een mooie documentaire over muzikanten en met het ontdekken van nieuwe juweeltjes. Proberen te winnen met een muziekquiz doe ik graag. Ik ben een muziekmeisje. Muziek is een prachtig communicatiemiddel.

Sinds 2019 ben ik heel actief op het gebied van improvisatietheater. Prachtig wat dat doet met een mens en al helemaal met een groep mensen. Je leert ontzettend veel over jzelf en de ander. Je eigen voorkeursstijl en dat van anderen is meteen op de voorgrond zichtbaar. Hierdoor leer je elkaar als team razendsnel goed kennen. 

Met mijn lief samen heb ik in 2019 Acroyoga ontdekt. Een combinatie van acrobatiek en yoga en dat vind ik heerlijk! Past goed bij één van mijn kernwaarden: Zachte Kracht.

Daarnaast daag ik mezelf graag uit met allerlei opleidingen. Zo ben ik in mijn aanvullende trainers jaaropleiding met een 9.5 afgestudeerd aan de Academie Voor Innovatief Trainen. Volg ik cursussen en opleidingen op het gebied van systemisch werk, teamcoaching en teamdynamiek en houd ik me bezig met intervisie en supervisie met andere trainers o.a. bij Karin de Galan.

PARTNERS WAAR IK MEE SAMENWERK*

* klik op een van de logo’s voor meer informatie

 

Menselijk zakendoen

 

De motor van je bedrijf? Dat zijn je mensen en ben jij zelf! Omdat we allemaal mens zijn, ontstaat er ook gedoe. In je hoofd, in je team, in je sales en in je leven. Zakelijk en privé.

Laat mij een tijdje met je meelopen en maak met Menselijk zakendoen hét verschil. Ondernemen op een slimme, oprechte manier en met een beetje lef. Zonder gedoe.

Wat heb jij daarvoor nodig?

Wat zeggen anderen?

Hoe jij mij gaat ervaren?