Over Sabine

‘Menselijk zakendoen’ maakt het verschil in beleving én resultaat!

Zin in een bakkie?

Mijn koffie drink ik het liefst in de vorm van een Latte Macchiato. Wat drink jij?

Wie is Sabine?

Mijn hart ligt bij de ondernemer, met of zonder team. Ervoor zorgen dat je meer impact maakt en versteld staat van jezelf, dat vind ik gaaf.  Wanneer je met meer plezier aan het werk gaat, kun je bijdragen aan een mooiere wereld. Met de juiste handvatten wordt alles een stuk makkelijker en kun je meer resultaat halen uit je werk. Profiteer ook van de (commerciële) kansen die er liggen en laat mij helpen je bedrijf en eventueel je team naar het volgende niveau te tillen.

Communicatie is overal. Ik kom uit een ondernemersfamilie waar dit niet altijd makkelijk was. En nog steeds niet is. Hierdoor ben ik erg gedreven om in mijn werk tools aan te reiken waardoor mensen juist wel veel beter samenwerken. En waarbij zakendoen op een oprechte, menselijke manier gebeurt. Het resultaat daarbij is dat bedrijven en haar relaties allemaal tevreden zijn met behaalde resultaten. Een win-win situatie voor iedereen.

Mijn ambitie?
Dat Menselijk zakendoen omarmt wordt en dat de menselijke maat en daarmee de klant voorop staat!

Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer dan 30 referenties en mijn werkervaring.

Hoe zagen je dagen eruit voordat je ondernemer werd?

Het NOB in Hilversum, daar begon het in 1999 mee. Hier heb ik 4 jaar als geluidstechnicus gewerkt. Een mooie tijd, mooie dingen meegemaakt, maar als vrouw in de techniek destijds was het eerlijk gezegd vrij zwaar. Daarvoor mocht ik met o.a, the Foo Fighters en Anouk werken toen ik als redactie/productie assistent werkzaam was voor Jan Douwe Kroeskes muziekprogramma 2 Meters Sessies. Communicatie voor en achter de schermen fascineerde mij enorm, daar heb ik mijn werk van gemaakt.

Commercieel gezien begon ik bij de ABN AMRO bank en later heb in opdracht van diverse commerciële bedrijven veel (internationale) successen behaald, zowel als trainer en ook als new business developer.

Doe je alles alleen?

Nee zeker niet. Ik ben er onwijs trots op dat ik samenwerk met een aantal topbedrijven en topondernemers.

Voor De Startversneller ben ik ondernemers coach en salescoach. Dat betekent dat ik jou als als ondernemer/ZZP’er met een enorme korting mag coachen! Mits je nog niet langer dan 5 jaar onderneemt in de regio van Gelderland en Overijssel. Een gouden kans om je bedrijf op de rit te krijgen wat betreft marketing, sales en ondernemen.  

Voor InnoEnergy train ik inmiddels aardig wat technische Start-ups in Menselijk zakendoen. Deze Europese investeerder ondersteunt gave innovatieve bedrijven in de energietransitie, die ik mag helpen bij het vinden en binden van klanten.

Cindy van CP Impro is mijn trainer aangaande impro theater. Fantastisch wat de kracht van kunnen improviseren mensen in bedrijven brengt! Samen trainen we met YESMEM! ondernemers en bedrijven wendbaarder te worden en flexibeler om te gaan met verandering. Persoonlijke groei en zo op verschillende gebieden zoals teamsamenwerking en sales. Keiveel leren met een vette glimlach!

Hans Zomer van Meerblijeklanten is wat mij betreft hét beste voorbeeld van een toptrainer als het gaat om de klantgerichtheid van je bedrijf. Als geen ander weet hij te inspirerenen en je aan het werk te zetten. Samen met een mooi team zorgen we voor meer blije klanten in het MKB en voor ondernemers. Wil jij de klantgerichtheid van je bedrijf ook vergroten? 

Na een tijdje weg te zijn geweest, omdat ik veel op vrijdagen trainde, ben ik als medeorganisator weer terug op het honk van de Open Coffee Arnhem. Iedere eerste vrijdag van de maand komen zo’n 60-80 ondernemende mensen bij elkaar om ongedwongen te netwerken in het Mooie Jans in Arnhem. Een heerlijke plek om nieuwe mensen te leren kennen en een bakkie te doen met (on)bekende collega ondernemers. Kom ook eens langs!

Tot eind 2019 werkte ik een kleine 3 jaar samen met Dreamfactory. Het is hun specialiteit om de technisch inhoudelijke specialisten in een organisatie in beweging te krijgen op het gebied van opdrachtgevers vinden en opdrachtgevers tevreden houden.  Ik verzorgde zelf o.a. 6 jaartrajecten op het gebied van ‘Trusted advisor-schap’ voor Capgemini en voor de Royal HaskoningDHV.

Wie ben je naast je werk?

Je maakt mij echt blij met een goed concert, een mooie documentaire over muzikanten en met het ontdekken van nieuwe juweeltjes. Proberen te winnen met een muziekquiz doe ik graag. Ik ben een muziekmeisje. Muziek is een prachtig communicatiemiddel.

Sinds 2019 ben ik heel actief op het gebied van improvisatietheater. Prachtig wat dat doet met een mens en al helemaal met een groep mensen. Je leert ontzettend veel over jzelf en de ander. Je eigen voorkeursstijl en dat van anderen is meteen op de voorgrond zichtbaar waar door je elkaar als team razendsnel goed leert kennen. 

Met mijn lief samen heb ik in 2019 Acroyoga ontdekt. Een combinatie van acrobatiek en yoga en dat vind ik heerlijk! Past goed bij één van mijn kernwaarden: Zachte Kracht.

Daarnaast daag ik mezelf graag uit met allerlei opleidingen. Zo ben ik in mijn aanvullende trainers jaaropleiding met een 9.5 afgestudeerd aan de Academie Voor Innovatief Trainen. Volg ik cursussen op het gebied van systemisch werk, teamcoaching en teamdynamiek en houd ik me veel bezig met intervisie en supervisie met andere trainers o.a. bij Karin de Galan.

PARTNERS WAAR IK MEE SAMENWERK*

* klik op een van de logo’s voor meer informatie

 

Menselijk zakendoen

 

De motor van je bedrijf? Dat zijn je mensen en ben jij zelf! Omdat we allemaal mens zijn, ontstaat er ook gedoe. In je hoofd, in je team, in je sales en in je leven. Zakelijk en privé.

Laat mij een tijdje met je meelopen en maak met Menselijk zakendoen hét verschil. Ondernemen op een slimme, oprechte manier en met een beetje lef. Zonder gedoe.

Wat heb jij daarvoor nodig?

Wat zeggen anderen?

Hoe jij mij gaat ervaren?