Dynamische communicatie- en teamtrainingen

Leer de taal van jezelf en de ander spreken!

We helpen teams groeien in hun communicatie en samenwerking

Iedereen communiceert de hele dag door, met collega’s, prospects, klanten, vrienden, familie en ga zo maar door.  Het is een van de meest belangrijke dingen die we doen. Zakelijk en ook privé. Maar wat als de communicatie niet lekker loopt?

Wil jij aan de slag met de werkafspraken, eigenaarschap, samenwerking en professionaliteit in communicatie? Dan past ons trainingsconcept ‘De beste versie van ons team’ perfect. Kies voor een gedegen aanpak, leren vanuit waardering en met plezier én resultaat.

Wij maken ons graag overbodig en leren je hoe je m.b.v. onze toolkit de samenwerking ‘op de kaart’ kunt houden. Wij geven een trainingsadvies op basis van ‘jouw’ teamsituatie. Onze missie is om meer plezier te brengen in (samen)werken. Het resultaat volgt als vanzelf!

We hebben reeds gewerkt voor Buurtzorg en een hoop fysiotherapie praktijken en huisartsen praktijken.

Voor meer info: Christelcare

Zin in een bakkie?

Mijn koffie drink ik het liefst in de vorm van een Latte Macchiato. En jij? Laat een paar gegevens achter, dan neem ik contact op voor een goed gesprek.

ChristelCare bedenkt, ontwikkelt en organiseert (geaccrediteerde) scholingen voor de zorgsector. ChristelCare werkt samen met beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en met organisaties uit de farmaceutische sector. ChristelCare heeft een groot netwerk van gespecialiseerde sprekers. Als het om trainingen gaat op het gebied van communicatie, pakt Christel zelf het podium samen met andere trainers.

Wat kunnen Christel en ik voor jou betekenen? Vertel het hier

Share This