Menselijk zakendoen

Menselijk zakendoen

Meer plezier en minder gedoe in je onderneming

Ik help dienstverlenende ondernemers met of zonder team met vertrouwen en een beetje lef ondernemen. Dat doe ik door te kijken hoe het nu gaat en juist te werken aan datgene wat het simpeler en slimmer maakt om tot goede resultaten te komen. We pakken samen je gedoe aan zodat jij simpelweg lekker onderneemt met meer blije klanten.

Pragmatisch, ervaringsgericht en met een vleugje humor.  Ook in veel gevallen gesubsidieerd via DeStartversneller. 

 

Sabine de Bruijn trainer Menselijk zakendoen.
Sabine de Bruijn Business coaching ZZP

Zelfstandig ondernemer

Oprecht, bezield en met lef ondernemen. Zonder gedoe. Ga voor  sales die bij jou past met Menselijk zakendoen. Voor meer blije klanten!

Sabine de Bruijn teamtraining sales

Ondernemer met een team

Je team groeit, jij groeit en je klant groeit. Daarmee ook het gedoe. 

Samen met jullie pak ik het gedoe aan in sales en in het team.
Niemand heeft gezegd dat het niet leuk mag zijn!

Wie is Sabine?

Dat is de vraag!

Ik geloof in Menselijk zakendoen. Bedrijven doen immers geen zaken met bedrijven, maar met de motor van het bedrijf: de mensen en met jou

Ondernemen en lef gaan samen. Telkens wanneer ik in mijn leven mijn “lefknop” gebruik, ontstaan er prachtige dingen en nieuwe mogelijkheden. Dit gun ik jou ook.

Je visie op én gedachtes over zakendoen zijn van groot belang. Hoe jij in contact treedt met jouw (potentiële) klanten en collega’s ook. Soms heb je lef nodig om écht jezelf te zijn en andere keren heb je lef nodig om onbegrensde mogelijkheden te ontdekken. Ik help jou die “lefknop” te vinden en te gebruiken.

Werd ik vroeger met name ingeschakeld voor sales,  nu word ik vaak een stuk breder ingezet. Ik vind het gaaf om ondernemers met en zonder klein team te helpen in hun dagelijkse uitdagingen om gewoon lekker te kunnen ondernemen. Dat doe ik ook met een systemische blik, zodat blokkades écht aangepakt worden en transformeren.

Wat ik voor jou kan betekenen?

 

Wat zeggen anderen?

Hoe jij mij gaat ervaren?