Menselijk zakendoen

Menselijk zakendoen

Meer plezier in het vinden en binden van klanten

Is sales voor jou een noodzakelijk kwaad?

Ik help dienstverlenende ondernemers met of zonder team met vertrouwen en een beetje lef klanten vinden en binden. Dat doe ik door te kijken hoe het nu gaat en juist te werken aan datgene wat het simpeler en slimmer maakt om tot mooie resultaten te komen. Alles met de menselijke maat, zodat ondernemen gewoon leuk is.
Pragmatisch, ervaringsgericht en met een vleugje humor.  Ook in veel gevallen gesubsidieerd via DeStartversneller. 

 

Sabine de Bruijn trainer Menselijk zakendoen.
Sabine de Bruijn Business coaching ZZP

ZZP & Ondernemers

Vind je sales een noodzakelijk kwaad? Geef je sales een boost met Menselijk zakendoen! Krijg met plezier de klanten die bij jou passen en een nieuwe mindset op sales gebied!

Sabine de Bruijn teamtraining sales

Start-ups en het MKB

Leer ook een prettige én succesvolle manier van samenwerken en zakendoen. Niemand heeft gezegd dat het niet leuk mag zijn! Op maat verzorgde trainingen voor teams.

Wie is Sabine?

Dat is de vraag!

Warme verbinder, vernieuwend, zachte kracht en persoonlijk. Dat ben ik.

Ik geloof in Menselijk zakendoen. Bedrijven doen immers geen zaken met bedrijven, maar met de motor van het bedrijf: de mensen

Je visie op én gedachtes over sales zijn van groot belang. Hoe jij in contact treedt met jouw (potentiële) klanten ook.  Vind je sales maar lastig en gedoe en weet je niet goed hoe je het voor jezelf juist wel leuk en interessant kunt maken?

Ik vind het gaaf om ondernemers en bedrijven te helpen in hun communicatie met klanten en in het vinden en binden van nieuwe klanten.

Wat ik voor jou kan betekenen?

DE LAATSTE TIPS

 

Wat zeggen anderen?

Hoe jij mij gaat ervaren?