Verkopen, communiceren, samenwerken

Het is mijn missie om verkopen en onderlinge samenwerking oprechter te maken

“Menselijk zakendoen” maakt het verschil.
De wereld verandert van “hardselling” naar “heartselling”

 

Visie: Dat is de Vraag! ziet dat er veel te weinig vragen worden gesteld binnen verkoop en communicatie. Vragen die het verschil maken, vragen met impact. Je kunt zoveel meer doen met de antwoorden die je van je potentiële klanten krijgt. Oude verkooptrucs werken niet. Gelukkig maar. Ik heb er nooit in geloofd. Als ondernemer heb je altijd met mensen te maken. Of je nou een eenpitter bent of met een heel team. Wees geen “typische” verkoper. Wees een mens. Menselijk zakendoen. Daar gaat het om.

Binnen verkoop en samenwerking is prettige communicatie van groot belang. Jezelf en je dienst of product vermarkten heeft namelijk alles te maken met goede en effectieve communicatie. En hoe zit het met jouw “gunfactor“?

Missie: Dat is de Vraag! vind dat de wereld van verkoop oprechter moet worden en gelooft daarbij in de zachte kracht. Ondernemers moeten aan de juiste knoppen gaan draaien bij (potentiële) klanten om lekker te kunnen ondernemen met meer dan tevreden klanten. Ik leer je hoe je enthousiaste klanten aantrekt, hoe je goed goed samenwerkt en hoe het stellen van de juiste vragen bijdraagt aan jouw dagelijks plezier. Je ontdekt een manier van verkopen die prettig is en waar jij je lekker bij voelt. En jouw toekomstige klanten ook. Ik laat je graag versteld staan van jezelf!

Bij mij ervaar, doe en ontdek je, want dan leer je pas echt. Want zeg nou zelf, wie ben jij het liefst op deze foto?

Zin in een bakkie?

Mijn koffie drink ik het liefst in de vorm van een Latte Macchiato. En jij? Laat een paar gegevens achter, dan neem ik contact op voor een goed gesprek.

Mijn kernwaarden

Warme verbinder, vernieuwend, zachte kracht en persoonlijk.
Dat ben ik.

Klantervaring

Toch weer veel geleerd en vooral: veel ‘ontwapend’ over de Kunst van het Menselijk Zakendoen onder begeleiding van Sabine de Bruijn. Ik vond er inspirerende en enthousiaste ondersteuning van deze vakvrouw bij de punten die ik lastig vond, maar wel wilde leren. Sabine is echt van veel markten thuis. En werken in een groep had ook een welkome meerwaarde met tips, andere voorbeelden en feedback. Alles gericht op je eigen weg vinden als ZZP’er in het land van werven vanuit jouw specifieke kracht. Echt een aanrader.

Helmie Willems, trainer Geweldloos communiceren

 

Share This