ZZP’ers in Gelderland en Overijssel met subsidie massaal aan De Startversneller! Ja dat zou mooi zijn hè. En dat is ook wel wat er gebeurt, alleen massaal? Mwoi… dat nog niet echt geloof ik.

En dat is best bijzonder. Als je bedenkt hoeveel startende ondernemers er zijn in deze twee provincies. Ondernemers/Freelancers/ZZP’ers die dus nog in de eerste 5 jaar van hun onderneming zitten. Vanuit de Startversneller, een onderdeel van OostNL, ontvangt bijna iedere ondernemer die een goed plan heeft een subsidie van maar liefst 1000,- euro voor een businesscoach.

Stel je voor, jij bent ondernemer/ZZP’er en al een aantal jaar bezig en opzich gaat het wel oke, maar zaken zijn zeker wel voor verbetering vatbaar. Je komt uitdagingen tegen als zichtbaar zijn voor je potentiële klanten, simpelweg doorgaan en doorzettingsvermogen ook al loopt het even niet zo lekker en op een fijne manier klanten vinden en aan je binden. Hoe kom je nou een goede manier aan klanten die goed bij jou passen en wat doe je wel en niet tijdens gesprekken met potentiële klanten?

Eerder, zo’n 5 jaar geleden heb ik zelf enorm veel baat gehad bij “Ik Start Smart” eenzelfde soort project, maar dan van de KVK. Later ben ik zelf spreker geweest van de KVK in heel Nederland voor startende ondernemers en ik vind het superleuk dat ik nu ook sales- en businesscoach ben voor De Startversneller! https://www.destartversneller.nl/coaches/sabine-de-bruijn/

In de tussentijd ben ik weer met de eerste ondernemers aan de slag gegaan, heb ik weer een bak energie en vind ik het heerlijk om mijn kennis en kunde te delen, zodat mensen versteld staan van zichzelf. 

Ben jij nog geen 5 jaar aan de slag? Dan ondersteun ik je graag bij vragen als:

  1. Hoe krijg ik met mijn diensten de juiste klanten geïnteresseerd?
  2. Hoe kan ik ontspannen ondernemen en er plezier in hebben?
  3. Hoe kan ik op een prettige en menselijke manier klanten vinden en binden?
  4. Hoe los ik mijn blokkades in het ondernemen simpel en doeltreffend op?

MKB bedrijf of Start-up? Dan kunnen we samen bekijken of ik je via de Groeiversneller gesubsidieerd kan helpen aan meer klanten of een beter samenwerkend team.

Laten we het gesprek eens aangaan onder het genot van een koffie/thee en bekijken hoe ik kan bijdragen aan jouw groei.

DE LAATSTE TIPS

Wie is Sabine?

Dat is de vraag!

Warme verbinder, vernieuwend, zachte kracht en persoonlijk. Dat ben ik.

Ik geloof in Menselijk zakendoen. Bedrijven doen immers geen zaken met bedrijven, maar met de motor van het bedrijf: de mensen

Je visie op én gedachtes over sales zijn van groot belang. Hoe jij in contact treedt met jouw (potentiële) klanten ook.  Vind je sales maar lastig en gedoe en weet je niet goed hoe je het voor jezelf juist wel leuk en interessant kunt maken?

Ik vind het gaaf om ondernemers en bedrijven te helpen in hun communicatie met klanten en in het vinden en binden van nieuwe klanten.

Wat ik voor jou kan betekenen?

 

Menselijk zakendoen

 

De motor van je bedrijf? Dat zijn je mensen! Zij zorgen voor meer blije klanten en omzetgroei als logisch gevolg. Hoe goed gaat dit in jouw organisatie? Dat is de vraag waar je bij stil mag staan.

Werk aan je mindset op salesgebied en maak met Menselijk zakendoen hét verschil. Echt contact maken, op een slimme oprechte manier en met een beetje lef. Voor meer dan tevreden en terugkerende klanten. Hoe je dat doet? 

Wat zeggen anderen?

Hoe jij mij gaat ervaren?

Share This